M
loading...

VIER DE LIEFDE!

Champagne!
Zoenen!
Speeches!

Na het ja-woord volgen lieve woorden, samen proosten op de liefde, dansen tot de late uurtjes. En mijn camera legt al jullie feestelijke en emotionele momenten vast.

Het is toch enorm bijzonder hoe twee mensen écht voor elkaar kiezen? Dat ze ervoor kiezen hun levens samen te leven en zowel het goede als slechte met elkaar te delen? Het is de reden waarom ik bruiloften fotograferen zó mooi vind en waarom ik het zie als een enorme eer om degene te zijn die deze herinneringen vast mag leggen.

TROUWFOTOGRAFIE

Eindelijk is het dan zover,

jullie fantastische dag is aangebroken. Na al het dromen en regelen mogen jullie vandaag achterover leunen en samen genieten.

In het moment zijn.

Ik zorg ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de fotografie.

Houden jullie van natuurlijk kleurgebruik? Zoeken jullie een fotograaf met aandacht voor details? Iemand die lief is, goedlachs en gemakkelijk in de omgang? Lees dan vooral verder!

“Mooie heldere en pure foto’s! De persoonlijke aandacht die Marleen geeft, alvorens de shoot, maakte dat we op de dag zelf weinig tot niets hoefden te sturen of dirigeren. Haar aanwezigheid is als ongedwongen ervaren en het resultaat was als gewenst! Bij het zien van de foto’s worden we meteen teruggenomen naar het moment! We hebben haar als prettig ervaren in communicatie en heeft een ons mooie foto’s als herinnering gegeven! Voor een eventuele volgende shoot zullen we haar zeker weer vragen!”

Leon & Christa

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft?

De populaire trouwdata en -maanden zitten snel vol. Check hier jullie trouwdatum.  1. Voor de bruiloft

  Dromen jullie van een bruiloft op een prachtige locatie, vol liefde, mooie details, heerlijk eten en een relaxte sfeer? Dan denk ik dat we een goede match zijn!

  Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben; wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen?

  We bespreken al jullie wensen en daarnaast heb ik veel tips voor jullie om alles qua fotografie soepel te laten verlopen, zodat jullie je daarover geen zorgen hoeven te maken.

  Marleen_Tammeleng_Italie_trouwfotograaf
  Marleen_Tammeleng_trouwfotograaf

  2. Tijdens de bruiloft

  Op jullie trouwdag is het voor mij heel erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Het ene moment ben ik onzichtbaar en het andere moment neem ik waar nodig het voortouw.

  Met jullie wensen in mijn achterhoofd leg ik vol enthousiasme jullie dag vast en beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera.

  3. Na de bruiloft

  Na de bruiloft houd ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview en daarna komen binnen 4 weken alle bewerkte foto’s in jullie eigen online gallery. Deze gallery kunnen jullie ook delen met familie en vrienden. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op en ontvangen jullie alle hoge resolutie beelden op USB.

  Daarnaast is het mogelijk om van jullie favoriete foto’s samen een mooi, hoogwaardig album te maken dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag en om voor altijd te koesteren.

  Trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee!

  Om te koesteren... je leven lang ♡

  Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus!

  TROUWEN IN HET BUITENLAND
  Hebben jullie je droombruiloft in het buitenland gepland en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf om met jullie mee te reizen? Voor mij is het combineren van mijn passies fotografie en reizen een droom die uitkomt, dus ik denk heel erg graag met jullie mee!

  OFFERTE
  Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie bijzondere plannen, neem contact op voor een kennismakingsgesprek of gepersonaliseerde offerte.

  1.895,- EUR

  Basic pakket

  • Incl. kennismakingsgesprek en professionele opvolging van jullie planning (inclusief tips en advies).
  • 8 uur fotografie (per extra uur betaal je €200).
  • Preview binnen 7 dagen na jullie huwelijk.
  • Zorgvuldige selectie en professionele nabewerking van jullie beelden.
  • Online privégalerij met minimaal 500 bewerkte beelden die jullie ook kunnen delen met vrienden en familie.
  • Mini-album (optie om te upgraden naar een trouwalbum).
  • Alle beelden worden in hoge resolutie afgeleverd en kunnen gebruikt worden voor print.

  2.395,- EUR

  All-inclusive pakket

  • Incl. kennismakingsgesprek en professionele opvolging van jullie planning (inclusief tips & advies).
  • Tot 12 uur fotografie; van klaarmaken tot en met een uur na de openingsdans.
  • Preview binnen 7 dagen na jullie huwelijk.
  • Zorgvuldige selectie en professionele nabewerking van jullie beelden.
  • Online privégalerij met minimum 700 bewerkte beelden die jullie kunnen delen met vrienden en familie.
  • Linnen, lederen of velvet album van 25×25 cm.
  • Alle beelden worden in hoge resolutie afgeleverd en kunnen gebruikt worden voor print.

  “Via een kennis kregen we de tip om Marleen te vragen voor onze bruiloft die plaats vond bij de Uitkijk in Hellendoorn. Na het eerste gesprek waren we enthousiast en we hebben haar gevraagd om zo veel mogelijk sfeerbeelden op de dag zelf te maken en natuurlijk van ons met de kinderen. En dit is super goed gelukt! Prachtige foto’s die op het juiste moment zijn gemaakt. Vooral met de kinderen is dat soms een uitdaging. Maar ze weet het moment te pakken. Niet met belachelijk veel filters, maar echte kleuren. En dat was ook wat we wilden. Heel blij met deze waardevolle herinnering aan een prachtige dag.”

  Thijs & Jeanette

  Vertel me jullie verhaal ♥︎