M
loading...
Hide images Show images

TROUWFOTOGRAFIE

TROUW-FOTOGRAFIE

THIS IS YOUR MOMENT

Eindelijk is het dan zover, jullie fantastische dag is aangebroken. Na al het dromen en regelen mogen jullie vandaag achterover leunen en samen genieten.

In het moment zijn.

Ik zorg ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de fotografie.

Het is toch enorm bijzonder hoe twee mensen écht voor elkaar kiezen? Dat ze ervoor kiezen hun levens samen te leven en zowel het goede als slechte met elkaar te delen? Het is de reden waarom ik bruiloften fotograferen zó mooi vind en waarom ik het zie als een enorme eer om degene te zijn die deze herinneringen vast mag leggen.

Houden jullie van natuurlijk kleurgebruik? Zoeken jullie een fotograaf met aandacht voor details? Iemand die gemakkelijk is in de omgang? Lees dan vooral verder!

Controleer de beschikbaarheid op jullie trouwdatum  1. Voor de bruiloft

  Dromen jullie van een bruiloft op een prachtige locatie, vol liefde, mooie details, heerlijk eten en een relaxte sfeer? Dan denk ik dat we een goede match zijn!

  Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we het overal over hebben; wat vinden jullie belangrijk? Wat kan ik voor jullie betekenen?

  We bespreken al jullie wensen en daarnaast heb ik veel tips voor jullie om alles qua fotografie soepel te laten verlopen, zodat jullie je daarover geen zorgen hoeven te maken.

  Marleen_Tammeleng_Italie_trouwfotograaf
  Marleen_Tammeleng_trouwfotograaf

  2. Tijdens de bruiloft

  Op jullie trouwdag is het voor mij heel erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Het ene moment ben ik onzichtbaar en het andere moment neem ik waar nodig het voortouw.

  Met jullie wensen in mijn achterhoofd leg ik vol enthousiasme jullie dag vast en beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera.

  2. Tijdens de bruiloft

  Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niets van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto’s.

  3. Na de bruiloft

  Na de bruiloft houd ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview en daarna komen binnen 4 weken alle bewerkte foto’s in jullie eigen online gallery. Deze gallery kunnen jullie ook delen met familie en vrienden. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op en ontvangen jullie alle hoge resolutie beelden op USB.

  Trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee!

  “Wauw Marleen! We genieten zo ontzettend van de prachtige foto’s die je hebt gemaakt! Een lach, een traan, alle emoties zaten erbij. Zo mooi! Echt stuk voor stuk pareltjes. Om dan nog maar te zwijgen over jouw aanwezigheid op de dag zelf, we voelden ons zo erg op ons gemak bij jou. Bedankt dat je van ons trouwboek een waar erfstuk hebt gemaakt.”

  “We hadden van begin tot einde een zeer goede en professionele, maar ook zo’n ontspannen en gezellige ervaring. Marleen luisterde naar onze wensen (en wat we niet wilden!) En gaf ons graag opties en ideeën waar we niet aan hadden gedacht.”

  Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft? Check jullie trouwdatum.

  Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 4 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier.