M
loading...
Hide images Show images

LA DOLCE VITA

CELEBRATE YOU

Heb jij zin in een fantastische dag voor jezelf, om jezelf te vieren, ben je trots op jezelf en wil je terugkijken op deze dag met prachtige beelden van jezelf? En dat alles met gebruik van magisch licht en in la dolce vita stijl?

Lees dan vooral verder!

Wil jij:
- magazinewaardige portretten van jezelf
- jouw zwangerschap laten vastleggen
- samen met jouw kindje(s) gefotografeerd worden?

Zet jezelf in het zonnetje!

Controleer mijn beschikbaarheid voor jouw shoot.  sfeer

  1. Voor de shoot

  Hoe droom jij ervan om gefotografeerd te worden?

  Ik ben ontzettend benieuwd naar jou en wat ik voor jou kan betekenen. We hebben telefonisch of via zoom een uitgebreid gesprek om jouw shoot voor te bereiden en ik vertel je over alle mogelijkheden. Na ons gesprek ontvang je een korte samenvatting en maak ik een moodboard voor jouw shoot. Ook ontvang je per post een dolce vita pakketje en magazine met tips van mij ter voorbereiding.

  Marleen_Tammeleng_fotograaf_italie
  Marleen_Tammeleng_trouwfotograaf

  2. Tijdens de shoot

  Het is voor mij enorm belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de shoot en daarom gaan we eerst even kletsen met een lekker drankje erbij, terwijl mijn make-up artist jouw haar en make-up verzorgt.

  Daarna bespreken we welke outfits je graag wilt dragen en kun je kleding passen van mijn client closet.

  Vervolgens gaan we naar de gekozen locatie voor jouw shoot.

  Jij verdient het om jezelf in een ander licht te zien. Laat mij jou helpen in jouw zelfbeeld een boost te geven door de meest prachtige beelden van jou te creëren die je ooit hebt gezien.

  2. Tijdens de bruiloft

  Op jullie trouwdag beweeg ik me tussen de mensen als een van de gasten. Ik maak een praatje met iedereen en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de buurt van de camera. Ook tijdens de shoot zijn er geen ongemakkelijke momenten. Jullie hoeven niets van mij. Ik help waar nodig, maar meestal gaan we gewoon een stukje wandelen of zittend een beetje kletsen en maak ik tussendoor foto’s.

  3. Na de shoot

  Jouw beelden worden door mij geselecteerd en professioneel bewerkt.

  Binnen twee weken ontvang je van mij een link naar jouw online gallery waarin je al jouw foto's kunt bekijken en zelf mag uitkiezen. Schenk jezelf een glas bubbels in en geniet van het bekijken van het resultaat van jouw shoot!

  Deze ervaring verdient het om gezien te worden en ik help je dan ook graag met advies om mijn beelden op hoge kwaliteit te laten afdrukken voor aan jouw muur.

  Marleen_Tammeleng_portretfotograaf

  “Wauw Marleen! We genieten zo ontzettend van de prachtige foto’s die je hebt gemaakt! Een lach, een traan, alle emoties zaten erbij. Zo mooi! Echt stuk voor stuk pareltjes. Om dan nog maar te zwijgen over jouw aanwezigheid op de dag zelf, we voelden ons zo erg op ons gemak bij jou. Bedankt dat je van ons trouwboek een waar erfstuk hebt gemaakt.”

  “We hadden van begin tot einde een zeer goede en professionele, maar ook zo’n ontspannen en gezellige ervaring. Marleen luisterde naar onze wensen (en wat we niet wilden!) En gaf ons graag opties en ideeën waar we niet aan hadden gedacht.”

  Boek jouw shoot!

  Een prachtig cadeau aan jezelf, voor altijd. Wil je jouw fotoshoot boeken of heb je nog een vraag? Neem dan contact op en wie weet zien we elkaar binnenkort.