M
loading...

Over mij

CIAO!

Ik ben Marleen, het gezicht achter de camera. Een creatieve dromer, of dromerige creatieveling...
Wat ik het allerliefste doe? Herinneringen vangen die jou over twintig jaar nog met liefde en nostalgie vullen. Ik druk voor jou - al was het maar heel even - de pauzeknop in en leg de grote én kleine momenten vast. Ik hou niet van geforceerd poseren, wel van spontane momenten en warme, liefdevolle details. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje.
Marleen_Tammeleng_trouwfotograaf

LIFE IS A PLAYGROUND.

Nieuwe plaatsen ontdekken, je nieuwsgierigheid achterna gaan en het liefst lopend, er is zoveel te zien en te leren in dit leven. Zuid-Afrika, New York, Australië en Nieuw-Zeeland; ik heb ontzettend veel bijzondere (rond)reizen mogen maken, maar toch heeft de Méditerranée echt mijn hart. Dus gaan jullie trouwen op een zonnige bestemming? Boek mijn reis en ik begin alvast met mijn koffer inpakken!Wat ik het allerliefste doe? Herinneringen vangen die jou over twintig jaar nog met liefde en nostalgie vullen. Ik druk voor jou - al was het maar heel even - de pauzeknop in en leg de grote én kleine momenten vast. Ik hou niet van geforceerd poseren, wel van spontane momenten en warme, liefdevolle details. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje.

LIFE IS A PLAYGROUND.

Nieuwe plaatsen ontdekken, je nieuwsgierigheid achterna gaan en het liefst lopend, er is zoveel te zien en te leren in dit leven. Zuid-Afrika, New York, Australië en Nieuw-Zeeland; ik heb ontzettend veel bijzondere (rond)reizen mogen maken, maar toch heeft de Méditerranée echt mijn hart. Dus gaan jullie trouwen op een zonnige bestemming? Ik pak alvast mijn koffer in!
Marleen_Tammeleng_trouwfotograaf

PERSONAL TOUCH.

Word je blij van mijn stijl en wil je graag meer informatie? Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk, want ik wil het allerliefst dat jij op je gemak bent tijdens de shoot en jezelf kunt zijn. Daarnaast bespreken we al je wensen en kan ik met je meedenken en tips geven. Stuur me een berichtje en let's meet soon!
MEMORIES ARE

Freezing a moment, telling a story

WIL JE MEER INFORMATIE OF MIJN BESCHIKBAARHEID WETEN?